A Máltai Lovagrend (KMFAP) és az IBSSA közös Klubnapja 2021. november 24-én
 
A pandémiás időszak, illetve a nyári szünet után végre újra lehetőségünk nyílt találkozni egymással 2021. november 24-én a VakVarjú Pest étteremben, házigazdánk, a MediHelp International Kft. jóvoltából.

A klubnap első részében Sir Popper György, a Jeruzsálemi Szent János Szuverén Máltai Lovagrend Autonóm Perjelségek Szövetsége (KMFAP) Magyar Nagyperjele ismertette a 2021. év eddigi rendezvényeit, amely a pandémia miatt az előző évekhez képest kevesebb volt. Popper úr részletesen beszámolt a KMFAP lovagavatási ceremóniáiról, a nyár eleji Béla Kastélyban tartott és az októberben Máltán rendezett eseményekről. Mindkét rendezvény kiemelten szép volt és a koronavírus-járvány okozta nehézségek ellenére rendkívül jól sikerült. Külön megemlítette, hogy a pandémia ellenére a szivarklub is folyamatosan működött és látogatható volt.Sir George tájékoztatója után a MediHelp International Kft. ügyvezető igazgatója, Bauer Éva ismertette a társaság tevékenységi körét, valamint helyét és szerepét az egészségbiztosítók között.

A klubnapon Lovag Kilián Gusztáv, a Szent Kilián Lovagrend nagymestere „A Szent Kilián Lovagrend Kelta Keresztje” kitüntetést adományozta Sir Popper György úrnak.A hivatalos program után egy kellemes vacsora mellett baráti beszélgetéssel folytatódott az esemény.

2021. december 10.