Elhunyt Sir Dr. Erdőfi-Szabó Attila, Máltai Lovag (KMFAP)
 
IN MEMORIAM SIR DR. ERDŐFI-SZABÓ ATTILA
 (1966-2022) 


„Az orvostudomány meghosszabbíthatja az életet, de a halál az orvost is elragadja."
 William Shakespeare 

Megrendülten értesültünk, hogy életének 56. évében elhunyt Sir Dr. Erdőfi-Szabó Attila, a Jeruzsálemi Szent János Szuverén Máltai Lovagrend Autonóm Perjelségek Szövetsége (KMFAP) nagyrabecsült lovagja.

 

Sir Attila zseniális biofizikus-kutató volt, aki kifejlesztette az innovatív EMOST (Electro Magnetic Own Signal Treatment) módszert, a BioLabor által forgalmazott korszerű orvosi kezelési berendezést, amellyel - többek között - számos lovagtársunknak is segített.
Halála óriási veszteséget jelent Rendünk számára, amelynek 2011-ben lett tagja és egész életében büszkén viselte a lovagi címet, bárhová is szólította tevékenysége. 

Drága Sir Attila!
Most búcsúzunk Tőled, hiszen a földi élet korlátai nem teszik lehetővé, hogy tovább maradj velünk! Ám e búcsú nem az elköszönést jelenti, csak a jövőben nélkülöznünk kell személyes jelenlétedet, de tudjuk, hogy lélekben velünk vagy: amikor lovagavatási ceremóniáinkon felhangzik Rendünk himnusza, s amikor felcsendül az Ave Maria azokért, akikért aggódunk és akiknek emléke előtt tisztelgünk. Köszönjük mindazt, amit életedből nekünk ajándékoztál! 


Emlékedet megőrizzük, a neved bekerült a KMFAP lovagjainak aranykönyvébe. Requiescat in pace!


Budapest, 2022. február 11. 

 H.G. Prof. Popper György
a KMFAP Magyar Nagyperjele