A tagság juttatásai és kiváltságai
 

Az újságok és televízió hírei folyamatosan tudósítanak a távoli helyeken bekövetkező katasztrófákról, háborúkról. természeti csapásokról, földrengésekről, áradásokról, hurrikánokról és földcsuszamlásokról. E szörnyű események többnyire nem a szomszédságunkban történnek, hanem másutt, amíg egy nap a katasztrófa otthon csap le és bekerülünk a hírekbe!! Azután, amikor csodálkozunk, hogy miért nincs több együttérzés, nincs több azonnali segítség, miért vagyunk annyira egyedül. Végül valamennyi hivatalos és magán segítség érkezik és ez olyan, mint a fény a sötétségben. Nem, nem vagyunk egyedül, törődnek velünk!. Hála Istennek az oly sok szerető szív jóságáért.

De ahogy az idő telik, a hírek elhalványulnak, az együttérzés áradata majdnem egy kis patakká olvad, egy csepp víz a szárazságban és végül megszűnik. A szükségünk, az elhagyatottságunk, a veszteségünk nagy, de ismét egyedül vagyunk, hogy újjáépítsük a szíveinket és az otthonainkat, miközben szembenézünk a kemény valósággal, a katasztrófa elsöprő utóhatásaival, amely ekkor sújtja az otthonainkat.

Jóakaratú, motivált és aggódó emberek fontos szerepet játszanak a FEMERAID INTERNATIONAL-al szembenéző sok kihívás megoldásában, bármely lehetséges módon részt véve annak fejlődésében.

Ma a hírek egy távoli helyen bekövetkezett katasztrófáról számolnak be. Az érintett emberek pénzügyi támogatása segít fenntartani a létfontosságú szolgáltatásokat a távoli katasztrófa hatásainak elkerülésére vagy enyhítésére és talán egy nap segíthet elkerülni vagy enyhíteni a csapást a közeli helyeken vagy talán otthon.

A FEMERAID INTERNATIONAL ereje az együtt dolgozó emberek összefogásában van, emberek, akik biztosítani akarják azt, hogy mindig legyen segítő kéz a szükség pillanatában és később, amikor a hírek elhalványulnak; vagy még jobb, egy segítő akarat a fájdalmas krízisek megelőzésére vagy enyhítésére.

Természetesen emberek ezreinek a szívében megvan a jóság természetes indítéka az embertársai megsegítésére. Sajnos számos tényező miatt drámaian csökken azok aránya, akik eléggé bátrak végigcsinálni ezt, e tényezok között a fő okok azok a gondolatok, vagy mondhatjuk ezt tévképzetnek is, hogy jótékonykodáshoz, jótékony munka végzéséhez vagy a segítő kéznek a szükséget szenvedők felé való kinyújtásához sokat kell költeni és hiányzik rá az idő. Valójában sokunknak van az asztalán egy kis halom régi cédula elvégzendő dolgokról ha jövő hónapban lesz pénzem vagy időm?!?

Elég pénz? Ilyen soha nincs, nem számít mennyit keresünk meg, úgy tűnik, a pénz megtalálja az utat kifelé a zsebünkből. Mindamellett a segítő kéz kinyújtásához nem kell nagy tőke, csak jóakarat és olyan kis hozzájárulás, amennyit ma megengedhetünk; gondoljuk át azt, hogy egy rakomány tégla elég sokba kerül, de egy tégla kevesebb mint egy dollárba kerül és ne felejtsük el azt, hogy sok téglából felépíthető egy épület.

Elég idő? Valójában csak néhány percbe kerül leírni a nevünket és címünket és kiválasztani a lehetőségeinkhez mért mai támogatási szintet, hogy a FEMERAID segítő kezévé váljunk.

Ahhoz, hogy elérhető legyen a lehetőség a FEMERAID INTERNATIONAL kiépítéséhez és fejlesztéséhez való hozzájáruláshoz és hogy meglegyen a személyes elégtétel egy jócselekedet végrehajtásához, létezik több tagsági szint és egy kis köszönet, amely kizárólagos tagsági előnyökből és kiváltságokból áll e fontos munka összes résztvevője számára. Az éves hozzájárulások a törvények által engedélyezett mértékig levonhatók az adóból.